Korona vírus

Tisztelt Ügyfelünk!

Legfontosabb számunkra partnereink, ügyfeleink és munkatársaink biztonsága.

Az egészségügyi vészhelyzet, illetve a kijárást korlátozó rendelkezések miatt sajnos személyesen nem tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni de Cégünk jelenleg is aktívan folytatja tevékenységét, a megfelelő óvintézkedések bevezetése mellett. Amennyiben újonnan érdeklődne lakásaink iránt, ingatlantanácsadóink nem csak telefonon vagy e-mailben, de online videóhívással is állnak a rendelkezésére.( WhatsApp, a Viber). Előre egyeztetett időpontban és módon teljeskörű prezentációra, beleértve akár az elkészült lakások megtekintését is biztositjuk.

Már szerződött ügyfeleink telefonon vagy e-mailben továbbra is fordulhatnak irodánkhoz, személyes ügyfélfogadásra azonban a korlátozó rendelkezések miatt már nincs lehetőség.

Szeretnénk továbbá biztosítani arról, hogy a kialakult helyzet ellenére is folytatódnak az építkezések – amíg a hatósági intézkedések ezt lehetővé teszik-, természetesen az egészségügyi előírások szigorú betartásával

Építkezésűnkkel kapcsolatban bármilyen változás történik, arról partnereinket, ügyfeleinket, leendő lakástulajdonosokat természetesen azonnal értesítjük. Minden erőnkkel továbbra is azon dolgozunk, hogy a Köki homes projektünknél minél hamarabb a tulajdonosok kezébe tudjuk adni új lakásuk kulcsait.